Η nrg παρουσίασε σήμερα (07/02/2024) το νέο της πρόγραμμα nrg @ cost+, την ανανεωμένη πρόταση της εταιρείας που προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού, με ενέργεια στο κόστος του προμηθευτή, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με πάγιο από 5,5€ τον μήνα.

Το νέο πρόγραμμα nrg @ cost+ ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων τιμολογίων. Τα κίτρινα τιμολόγια έχουν κυμαινόμενη τιμή ρεύματος και η τιμή χρέωσης της κιλοβατώρας διαμορφώνεται με βάση τους δείκτες της χονδρεμπορικής αγοράς του ρεύματος.

Επιπλέον, με το νέο πρόγραμμα η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από προνόμια, όπως εκπτώσεις παγίου, δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25€ για εξαργύρωση σε καύσιμα ή προϊόντα πρατηρίου και και μηδενική εγγύηση στην περίπτωση που ο καταναλωτής θα ενεργοποιήσει πάγια εντολή για την εξόφληση του λογαριασμού του.

Το νέο πρόγραμμα συμπληρώνει την γκάμα επιλογών που προσφέρει η εταιρεία, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις προσφερόμενες λύσεις ρεύματος για όλους τους καταναλωτές της χώρας.