Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Purpose – Βιωσιμότητα & Περιβάλλον” στα φετινά βραβεία «Responsible Business Awards». Αυτή η διάκριση αναγνωρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην επίτευξη των παγκόσμιων στόχων βιωσιμότητας, επιδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες και τις καινοτόμες λύσεις για τη βιώσιμη διαχείριση της ενέργειας και των πόρων.

Η κατηγορία Purpose αναδεικνύει την προσπάθεια που κάνουν οι οργανισμοί, έχοντας αφιερώσει μέρος της δράσης τους για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Η Schneider Electric διακρίθηκε για την αφοσίωσή της στην Βιωσιμότητα και το Περιβάλλον, με την πρωτοβουλία της για δημιουργία θετικής επίδραση μέσω της καμπάνιας IMPACT MAKER. Με το νέο αυτό αφήγημα η Schneider Electric αποτελεί πρότυπο για την δημιουργία θετική επίδρασης σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα καλεί και τους συνεργάτες και πελάτες της να γίνουν και αυτοί Impact Makers. Παρέχοντας λύσεις που στοχεύουν στην αποδοτική χρήση της ενέργειας, την μείωση του κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενισχύει τη θετική επίδραση που προσφέρει η ίδια μέσω της παραγωγικής της διαδικασίας αλλά και οι πελάτες της στους τομείς και τις κοινότητες όπου δραστηριοποιούνται. Με αυτήν τη στρατηγική, η Schneider Electric εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, εμπνέοντας τον επιχειρηματικό κόσμο να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Ο κ. Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της Schneider Electric, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την διάκριση και την αφιερώνουμε στους ανθρώπους που αποτελούν το οικοσύστημά μας. Τους συνεργάτες και πελάτες μας που μέσω στατηγικών στόχων και πρακτικών, δημιουργούν θετική επίδραση στο περιβάλλον και τις κοινωνίες. Βρισκόμαστε δίπλα τους και στηρίζουμε εμπρακτα την προσπάθειά τους για βιώσιμη ανάπτυξη και ενεργειακή αποδοτικότητα, με στόχο να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. »

Τα Responsible Business Awards προβάλλουν και επιβραβεύουν επιχειρήσεις, και οργανισμούς που ξεχωρίζουν για τις επενδύσεις, τα προγράμματα και τις λύσεις τους σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, αναδεικνύοντας την έκταση των επενδύσεων, τους προσδοκώμενους στόχους και τον αντίκτυπο των έργων τους.

Διαβάστε ακόμη