Κάτω από την ομπρέλα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας «Φωτίζουμε ό,τι αξίζει», η Volton προχώρησε σε δράσεις προσφοράς προς την «Αμυμώνη», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, ευθυγραμμίζοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις φετινές πασχαλινές γιορτές, η Volton πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

  • Θέλοντας να αναβαθμίσει ενεργειακά τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και να συμβάλλει ενεργά στην εξοικονόμηση ενέργειας, προχώρησε σε δωρεά ηλεκτρικών συσκευών υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ προς τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» και το Κέντρο Ημέρας «Ίριδα», με στόχο την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών.
  • Παράλληλα, ομάδα εργαζομένων της Volton επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου το «Κέντρο Ημέρας Ίριδα», προσφέροντας δώρα, χαρίζοντας χαμόγελα και εκφράζοντας την υποστήριξή της προς τους ωφελούμενους και τους φροντιστές. Ταυτόχρονα, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονταν άμεσα οι ωφελούμενοι.
  • Επιπλέον, η Volton θα προσφέρει το πασχαλινό τραπέζι στους ενοίκους και τους φροντιστές της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη», κάνοντας πιο ευχάριστη την ημέρα του Πάσχα.

Η Marketing Communications Director της Volton, κ. Κατερίνα Γκίνη, δήλωσε σχετικά: «Στη Volton, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τοποθετούμε τις ανάγκες της κοινωνίας στο επίκεντρο και επιδιώκουμε μέσα από κάθε μας δραστηριότητα να ενισχύουμε φορείς και οργανισμούς που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε σταθερά καινοτόμες πρωτοβουλίες και να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των συμπολιτών μας, προσφέροντας χαρά και ελπίδα».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Αμυμώνης, κ. Μαρία Χονδρονάσιου: «Αυτό που ξεχωρίζουμε στη συνεργασία μας με τη Volton είναι το ειλικρινές ενδιαφέρον για το έργο μας, το οποίο αποτυπώθηκε τόσο κατά το στάδιο της χαρτογράφησης των αναγκών μας, όσο και στο πλαίσιο της επίσκεψης στις εγκαταστάσεις μας, όπου μέσα από την ουσιαστική αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους μας, ωφελούμενους και φροντιστές, η ομάδα της Volton φώτισε τη μέρα μας με χαμόγελα».