Η Ήρων παρουσίασε πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, το ΗΡΩN VIBES.  Μέσα από την εφαρμογή myΗΡΩΝ, οι χρήστες αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, θα μπορούν να συλλέγουν πόντους με κάθε χρήση της, όπως η πληρωμή λογαριασμών, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτόματης εξόφλησης, ή η επιλογή του δώρου γενεθλίων τους, τους οποίους στη συνέχεια θα εξαργυρώνουν σε δωροεπιταγές και ειδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο της εφαρμογής. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και σε κληρώσεις διαγωνισμών για ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως ταξίδια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και δωρεάν ρεύμα για μια ολόκληρη χρονιά.

Η ανακοίνωση της Ήρων για το πρόγραμμα

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Απαντώντας σε λίγες μόνο ερωτήσεις lifestyle, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους: τα vibes που εκπέμπουν και τα οποία συνδέονται με τη σχέση του καθενός με το περιβάλλον, την τεχνολογία, την άθληση κ.ά.  Ανάλογα με τα vibes που προκύπτουν (Eco, Tech, Explorer, Active, Chill), επιβραβεύονται για τις ενέργειες που πραγματοποιούν μέσα από το myΗΡΩΝ app.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής, ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, συλλέγουν πόντους με κάθε χρήση της, όπως η πληρωμή λογαριασμών, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτόματης εξόφλησης, ή η επιλογή του δώρου των γενεθλίων τους, τους οποίους στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωροεπιταγές και ειδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο της εφαρμογής. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και σε κληρώσεις διαγωνισμών για ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως ταξίδια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και δωρεάν ρεύμα για μια ολόκληρη χρονιά.

Το καινοτόμο «club της ενέργειας» που έχει δημιουργήσει ο ΗΡΩΝ, αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία των πελατών όσον αφορά στις διάφορες λειτουργίες που προσφέρει η εταιρεία, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να παραμένουν πιστοί στις υπηρεσίες της. Παρέχοντας αποκλειστικά προνόμια και ενισχύοντας τη δέσμευσή του στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ο ΗΡΩΝ δημιουργεί με τον τρόπο αυτό μια κοινότητα πελατών στην οποία δίνει πρόσθετη αξία, επιβραβεύοντάς  έμπρακτα τη συνεχή και σταθερή προτίμησή τους