Ο ΑΔΜΗΕ, για μία ακόμη χρονιά, επιβράβευσε τα παιδιά των εργαζομένων που αρίστευσαν κατά τις σχολικές και ακαδημαϊκές χρονιές 2019-2020, 2020-2021 και 2021-2022.

Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο ΑΔΜΗΕ βράβευσε συνολικά 67 αριστούχους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Eκπαίδευσης από τον Νομό Αττικής.

Συγκεκριμένα, 27 απόφοιτοι Γυμνασίου, 36 απόφοιτοι Λυκείου και 4 κάτοχοι τίτλων σπουδών ΑΕΙ (πτυχίο, μεταπτυχιακό) έλαβαν επαίνους και δωροεπιταγές για τις άριστες επιδόσεις τους. Η τελετή ήταν μια ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας των παιδιών, από τον ΑΔΜΗΕ και συνέβη το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, ο γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Νομικών Θεμάτων, Γιάννης Βρεττός, και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Παναγιώτα Αλεξοπούλου, οι οποίοι απένειμαν τους επαίνους.

Σε πανελλαδικό επίπεδο ο ΑΔΜΗΕ επιβράβευσε φέτος συνολικά 110 αριστούχους – παιδιά των εργαζομένων του, ενώ μέσα από αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία, που μετρά 11 χρόνια, η εταιρεία έχει στηρίξει έμπρακτα περισσότερους από 700 μαθητές και μαθήτριες, φοιτητές και φοιτήτριες.

Μανουσάκης: Ο ΑΔΜΗΕ δίπλα στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους

Σε δήλωση του ο κ. Μανουσάκης αναφέρει: «Στον ΑΔΜΗΕ είμαστε όλοι μας υπερήφανοι για αυτήν την πρωτοβουλία, που “τρέχει” τα τελευταία χρόνια και η οποία αποτυπώνει τη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε κοντά στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε για δεύτερη χρονιά φέτος, με πολύ μεγάλη επιτυχία, το πρόγραμμα IPTO Talent για την προσέλκυση νέων επιστημόνων με ελάχιστη ή μηδενική εργασιακή εμπειρία. Υπόσχεση όλων μας στον ΑΔΜΗΕ, είναι να συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να ενθαρρύνουμε τη νέα γενιά να πραγματοποιεί τα όνειρά της».