Η Marguerite Pantheon αποφάσισε να πουλήσει το 10% της συμμετοχής της στο υπεράκτιο αιολικό πάρκο 325 MW C-Power (Thornton Bank) στο Βέλγιο. Το υπεράκτιο αιολικό έργο βρίσκεται στην αποκλειστική οικονομική ζώνη του Βελγίου, 28 χιλιόμετρα από τις βελγικές ακτές.

Το C-Power είναι το πρώτο υπεράκτιο αιολικό πάρκο του Βελγίου, το οποίο κατασκευάστηκε σε τρεις φάσεις και λειτουργεί από το 2013.

Το μερίδιο της Marguerite αποκτήθηκε από τους υφιστάμενους μετόχους του έργου και η συναλλαγή υπογράφηκε και έκλεισε στις 2 Φεβρουαρίου 2024. Η εταιρεία δεν παρείχε οικονομικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συναλλαγή. Η Marguerite επένδυσε στο βελγικό υπεράκτιο αιολικό έργο το 2011 μέσω της Marguerite Pantheon SCSp.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, έξι ανεμογεννήτριες Senvion 5 MW ανεγέρθηκαν σε θεμέλια με βάση τη βαρύτητα και η φάση τέθηκε σε λειτουργία το 2009. Η Thornton Bank II αποτελείται από 24 ανεμογεννήτριες Senvion 6 MW που έχουν εγκατασταθεί σε θεμέλια jacket και τέθηκαν πλήρως σε λειτουργία στις αρχές του 2013. Η τρίτη φάση αποτελείται επίσης από 24 ανεμογεννήτριες Senvion 6 MW, οι οποίες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τον Ιούλιο του 2013.

Η C-Power NV ήταν η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του αιολικού πάρκου, με μετόχους, μεταξύ άλλων, την EDF Renewables, τον βραχίονα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της RWE και την DEME Concessions.