Η Sungrow, κορυφαίος προμηθευτής προηγμένων λύσεων ενέργειας, όπως τα inverter φωτοβολταϊκών, και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, κατέκτησε τη 12η θέση στη λίστα Fortune Future 50 για το 2023.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση που αναδεικνύει την μακροπρόθεσμη δυναμική για ανάπτυξη ανάμεσα από περισσότερες από 1.700 από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η Sungrow βρίσκεται στη φετινή λίστα ανάμεσα από επίσης ιδιαίτερα επιτυχημένες εταιρείες, όπως οι Spotify, Lululemon, DocuSign και Pinterest.

Από το 2017, το Fortune, σε συνεργασία με το Boston Consulting Group (BCG) συντάσσουν τη λίστα Future 50. Η κατάταξη βασίζεται σε μια εκτεταμένη ανάλυση της δυναμικής μια εταιρείας να αναπτυχθεί, σύμφωνα με δεδομένα που αφορούν στις επιδόσεις της σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και τη μακροχρόνια στρατηγική της, τις επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και τη συνολικότερη δομή της.

Η Sungrow αναδείχθηκε No 1 προμηθευτής inverter παγκοσμίως το 2022, από τη S&P Commodity Insights

Η 12η θέση της Sungrow υπογραμμίζει τη σταθερή αναπτυξιακή της πορείας. Με 26 χρόνια στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρεία έχει κυριαρχήσει τόσο στην αγορά των inverter, όσο και σε εκείνη των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η S&P Commodity Insights κατέταξε την Sungrow ως το No 1 προμηθευτή inverter σε παγκόσμια κλίμακα για το 2022 με την προμήθεια 77 GWac Φ/Β inverter μέσα στο έτος, ενώ ακόμα μια αξιόπιστη έρευνα ανέδειξε τη Sungrow στην κορυφή της αγοράς των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

Παράλληλα, η παρουσία της Εταιρείας στην πρόσφατη διοργάνωση COP28, δείχνει την αφοσίωσή της ως προς την ενεργειακή μετάβαση με τεχνικές καινοτομίες, αλλά και σημαντικό αποτύπωμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα Fortune Future 50 για το 2023, δείχνουν ότι παρά τις αναταράξεις σε οικονομικό και γεωπολιτικό, υπάρχει ισχυρή και σχετικά σταθερή δυνατότητα για ανάπτυξη σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Την ίδια στιγμή, η λίστα αναδεικνύει τις ανανεώσιμες πηγές ως κρίσιμο παράγοντα για τη μελλοντική βιώσιμη ανάπτυξη, με τη Sungrow να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το περιβάλλον.